CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

tiistai 16. joulukuuta 2008

What the hell was I thinking

The morning has no sympathy
It just screams across the room
Making light of everything and taking you
Now I got a creature on my mind

They say time is just one long straight line
They can’t deaden a girl while she's still alive
Well man, we've had one hell of a ride
Go chase your dragon and I’ll chase mine

Now there's nothing left to say, that's true
So forget about me and I’ll forget about you
Well I'm gonna find a way to catch that sun
Then I’ll leave you behind my beautiful one

Katselen maailmaa lääketokkurani usvasta. Päässäni soi tauotta vain yksi lause toistaen itseään "They can’t deaden a girl while she's still alive, They can’t deaden a girl while she's still alive, They can’t deaden a girl while she's still alive..." ja minä yritän pysyä elossa. Minä tottavie yritän.

Lääkehumalan takaa on vaikea nähdä asioiden tarkkoja rajoja. Pääni taipuu hiljalleen alas ja kaukaisuudesta kuuluu ääni, joka pakottaa jatkamaan, käskee jaksamaan. Mietin menneitä päiviä, elettyä vuotta, joka kohta kuolee ajan rattaissa jääden tomuksi tulevien aikojen viitan alle ja samalla hetkellä TV:n ruudussa, joku merkityksetön julkimo toteaa "what the hell was I thinking?!". Katson ruudun takana istuvaa tyttöä silmiin ja voin ymmärtää häntä täysin, viime vuosi - what the hell was I thinking!

Elämässä on liikaa minulle ja minä en tunne käsitettä kohtuus. Ahnehdin ja putoan jaloilleni saatuani liikaa. En koskaan osaa lopettaa ajoissa. Tapanko itseni yrittämällä? Sama lause takoo päässäni, "They can’t deaden a girl while she's still alive"... ja lääkehöyryjen takana katseeni kirkastuu ja edessäni viivähtää hetken aikaa terävä kuva mtä kohti pyrkiä: selviydy, elä!

0 kommenttia: