CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

tiistai 22. heinäkuuta 2008

Kontrollifriikki

Kontrolli ja kurinalaisuus, sanoja, jotka huumaannuttavat minut kovuudellaan. Tuossa hurmassani olen viettänyt tunteja ja päiviä sitoen pientä elämääni kerälle. Olen sormillani näpertänyt pienen pieniä, toinen toistaan tiukempia solmuja elämäni koukeroihin tavoittaakseni yliotteen ja päätäntävallan tekemisiini, itseeni.

Tuo tarpeeni hallita jokaista yksityiskohtaa saa kalenterini täyttymään tarkasti kellotetusta arjesta, yleispuhdistusainepullon pinnan laskemaan jokaisen päivän myötä, ruumiini uupumaan jaksamisen rajalle viedyistä juoksulenkeistä ja vaa'an näyttämään pienempiä numeroita. Jokaisen kuluvan päivän iltana mietin seuraavan päivän listat ja teen suunnitelmat, joita noudatan orjallisesti. Vain siten tunnen pitäväni kiinni jokaisesta langasta, jotka olen huolitellen hauraaseen elämääni pujotellut ja solminut.

En koe ahdistusta enkä painetta. Järjestys kaikessa saa minut tuntemaan valtavaa maniaa, josta humallun. Nautin siitä pienin siemauksin ja tarve saada enemmän kasvaa kuin nälkä, joka on loputon. Ja minä ruokin ja hoivaan sitä nälkääni kuten parhaiten taidan. Hellin kontrollifriikin puoltani rakastavin ottein ja niin huominen on jälleen turvallista elää tarkoin suunnitellun kalenterini varassa.

0 kommenttia: